İlçemiz Kaymakamı Sayın Alparslan KILIÇ 14.02.2017 tarihinden itibaren Belediye Başkanı olarak görevlendirildi. Başkanımız Sayın Alparslan KILIÇ yapmış olduğu açıklamada;,

''Değerli Dicle'liler ;

Dicle Kaymakamı olarak görev yapmakta iken, Sayın İçişleri Bakanımız ve Sayın Diyarbakır Valimizin onayları ile Dicle Belediyesi Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu görevlendirmenin ilçemiz ve halkımız adına ve şahsım adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Amacımız ilçemize en güzel şekilde hizmet etmek,belediyemizin imkan ve kaynaklarını amacı doğrultusunda en etkili ve verimli şekilde kullanarak,ilçemizin ve vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam kalitesini ve refah seviyesini yakalayabilmektir. Bu hususta adalet ve haktan ayrılmadan,halka hizmet etmenin Hak'ka hizmet olduğu bilinci içerisinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi bilmenizi ister;hepinize sevgi,saygı ve muhabbetlerimi sunarım'' dedi.

Belediyemizden Duyurular

Meclis Kararları