HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Alparslan KILIÇ'ın girişimleri ile kardeş belediyemiz Kağıthane Belediyesinin katkılarıyla ilçemiz 27 Mayıs Mahallesinde büyük bir aile çay bahçesi yapımına başlandı.Kagıthane Belediye Başkan yardımcısı Şaban DEMİREL'inde katılımıyla yapılan temel atma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Alparslan KILIÇ konuşmasında ;

''Değerli Dicle'liler ;

Öncelikle bugunkü temelini atmakta oldugumuz aile parkımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bildiğiniz gibi yaklaşık 2 ay kadar tarafıma Belediye Başkanlığı görevi tevdi edildi.İlk işimiz ilçemizin ihtiyaclarını ve halkımızın taleplerini tespit etmek oldu. Şunu söyleyebilirimki ilçemizin yol-su-kanalizasyon gibi altyapı sorunlarının çözümü ve finansmanı konusunda önemli mesafeler katettik ve önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla bu sorunları önemli ölçüde gidermiş olacağız.

Tabi bizim Belediyecilik anlayışımız sadece ilçenin altyapı sorunlarını çözmek değildir. İlçemizin sosyal-kültürel ve ticari anlamda gelişimini sağlayacak ve ilçemizi bambaşka bir ilçeye dönüştürecek birçok proje üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor.

Bugün planladığımız projelerden birinin temelini atmanın heyecanını yaşıyoruz. İlçemizde ailelerimizin gönül ferahlağıyla gelip, çoluk çocuguyla huzur içerisinde vaktini geçirebilecegi bir aile parkının eksikliğini tespit ettikten sonra bu eksikliği kardeş Belediyemizle paylaştık ve kendileri bu konuda her türlü yardımda bulunacaklarını ifade ettiler.Bunun üzerine aile parkı olarak yapılabilecek en uygun alanının , hem herkesin kolayca ulaşabilecegi, hem de ilçemize estetiki açıdan bir güzellik katabilecek alanın burası olabileceğine karar verdik. Yapılacak olan bu park ile hem ilçemiz bu köti görüntüden kurtulacak; hem de vatandaşlarımız nezih bir parka kavuşacak. Yaklaşık 2500 metrekarelik bir alan üzerinde çocuk oyun parkının,kafeteryasının,yürüyüş alanlarının,yeşil alanların ve spor alanlarının bulunacağı park ilçemize hayırlı olsun .

Bu vesileyle parkın yapımında büyük emekleri olan Kağıthane Belediyesine ve Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ'a ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Belediyemizden Duyurular

Meclis Kararları