Dicle Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, Dicle Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ; Dicle halkıyla gönül köprüleri kurmaya devam ederek çok sayıda sivil davetliyle bir araya geldi.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Sayın Galip ENSARİOĞLU, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı, muhtarlar, kurum amirleri ve kurum personellerinin de katıldığı iftar programında dualarla açılan oruçlar sonrası tasavvuf müziği eşliğinde bir iftar ziyafeti sunuldu.

İftar sonrası yapılan konuşmaların akabinde davetlilerle kısa bir sohbet gerçekleştirerek iftar bitimi oyuncak dağıtımı yapan Dicle Kayyumu Sayın Alparslan KILIÇ çocukların yüzünü güldürerek, geleceğin yetişkinleri çocuklarımızla arasındaki sevgi bağına bir yenisini ekledi.

Ayrıca Dicle Kaymakamlığı; maddi durumu iyi olmayan aileleri Ramazan ayında da yalnız bırakmıyor. Her akşam özenle hazırlanan iftar yemekleri adres adres gezilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi kimselerin seçildiği organizasyonda ramazan ayı boyunca adreslere tek tek gidilerek iftar dağıtımı yapılmaktadır.

Belediyemizden Duyurular

Meclis Kararları