İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ, İlçe Müftülüğünce yaz dönemine özel açılan erkek ve kız Kuran kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle hem sohbet etti hem de onların gönlünü kazanacak hediyeler dağıttı.

Okulların kapanmasıyla camilerde öğrencilere Kuran öğretme seferberliği başlatan İlçe Müftülüğü, mümkün olan en yüksek sayıda öğrenciye ulaşabilmek için olanca gücüyle çalışıyor. Bu çalışmanın yanında olmak isteyen Sayın Başkanımız tüm kursları bir bir gezerek uygulamayı yerinden takip ettiği mesajını verdi.

Gerçekleştirilen ziyarette, yaz tatilini Hak kitabımız Kuranı öğrenerek değerlendiren çocuklarımızın tek tek isimleri okunarak hediyeleri dağıtıldı.

Öğrenci ve hocalarıyla sohbet eden Sayın Başkanımız; istek, şikâyet ve eksiklikleri bizzat not alarak daha fazla destek sözü verdi.

Belediyemizden Duyurular

Meclis Kararları