Dicle’de yol su ve kanalizasyon çalışmaları son hızıyla devam ediyor. İlçe baştan aşağı yenileniyor.

50 bin metrekare ilçe merkezi, 50 bin metrekare kırsal mahalle ve yollarımızda olmak üzere toplam 100 bin metrekarelik kilitli parke, 68 km 1. ve 2. kat asfalt çalışması başlatıldı.

İlçe merkezinin su sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan sondaj ve 1200 metre isale hattı ve kanalizasyon çalışması devam ekmektedir.

Sayın Başkanımız Alparslan KILIÇ, projelerin durumu hakkında detaylı bilgi almak için yapılan çalışmaları yerinde görerek kontrollerde bulundu.

Vatandaşlarımızı sokaklardaki kötü zeminden, çukurdan, toz-topraktan, kanalizasyon ve su sorunundan kurtarmayı ve halkımıza daha yaşanır bir şehir sunmayı amaçlayan projeleri halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz.