Dicle Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Okul Sporları 2017” turnuvası başladı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ turnuvanın başlangıcında bizzat bulunarak gençleri her zaman desteklediklerini ve yanlarında olduklarını belirtti.

Dicle, Hani ve Eğil öğrencilerinin katılımıyla; ilçe merkezindeki kapalı spor salonu ve sentetik çim futbol sahasında gerçekleştirilen sportif faaliyetlerle, öğrenciler; futbol voleybol, basketbol, masa tenisi dallarında 2 ay sürecek bir turnuvada mücadele edecekler.

Turnuva; yıldız genç kız, minik erkekler kızlar, yıldız erkekler kızlar, gençler kızlar erkekler kategorilerinde farklı yaş gruplarındaki öğrenciler arasında gerçekleştirilecek.