Dicle Belediyesi bozuk yol, kaldırımsız cadde, parke taşsız sokak bırakmama,ilçeyi daha modern ve yaşanabilir hale getirme yolunda hızla ilerliyor. Her geçen gün daha da güzelleşen şehirde çalışmaların tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

Projeler kapsamında Ergani Caddesi’nin yapımında son aşamaya gelindi. Aydınlatma direklerinin dikilmesi ile Üçyol’dan meydana kadar alan tamamlanmış olacak. Ayrıca yine Üçyol’dan hükümet konağına kadar olan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasında da sona gelindi. Hani caddesinde de sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. İlçe merkez mezarlığı ve aile parkı da kullanıma hazır hale getirildi.

Çalışmaları çok defa yerinde denetleyen ve bir an önce tamamlanması için nerdeyse sahadan hiç ayrılmayarak sürekli takip eden Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Alparslan KILIÇ; gelinen noktada şehrin çehresinin sürekli değiştiğini ve halkın da yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti.