Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen “Okul Sporları Kros” yarışmalarında ilçemizi temsil eden Genç Kızlar ve Genç erkekler elde ettikleri dereceler ile büyük başarı yakalamışlardır.

Söz konusu atletizm müsabakalarında dereceye giren sporcu öğrenciler ve Dicle Gençlik Spor Klubü sporcuları; başarılarının sevincini paylaşarak, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Dicle Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ’a, makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sporcu gençleri makamında kabul eden ve onlarla sohbet eden Sayın Başkan “Gençlerimizin eğitimde olduğu kadar sporda da başarılı olmaları için gerekli tüm proje ve yatırımları hayata geçiriyoruz. Her zaman başarılı gençlerimizin yanındayız ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Sayın Başkana teşekkür için hazırlanan afiş açılarak hatıra fotoğrafı çekildi ve karşılıklı teşekkürle program sonlandırıldı.