Dicle Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ve öğrencilere tiyatro beğenisi kazandırmak amacıyla ilçede tiyatro etkinliği düzenlendi.

Osmanlı’nın İngilizlere karşı zaferini konu alan ve öğrencilerimize milli bilinci aşılaması açısından da önem arz eden “Kut’ül Amare” alı tiyatro oyunu altı ayrı seans halinde sahnelenerek büyük bir kitleye ulaşmış oldu.

Öğrencilerden büyük beğeni toplayan oyun İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yaklaşık 1000 öğrenciyle buluştu.

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında kültürel etkinliklere ara vermeden devam eden belediyemiz öğrencilerimizin sosyal hayatını bir adım daha ileri taşımak ve onlara milli aşılamak için çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor ve eklemeye devam edecek.