Kardeş belediye projesi kapsamında Dicle Belediyesi ve Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Parkı, baharın gelmesiyle ziyaretçilerin yoğun ilgisinesahne oldu.

Çocuklar için oyun grupları, gençler için basket sahası ve oturma alanları, aileler için de kafeteryanın bulunması sebebiyle özellikle gençlerin ve çocuklu ailelerin uğrak yeri haline gelen park, ilçede hem sosyal hayatın canlanmasına hem  de ticaretin hareketlenmesine katkı sağlıyor.

Dicle Belediyesi; daha yeşil, daha yaşanılır ve çocuğu, genci, ailesi, yaşlısı tüm vatandaşların daha mutlu olduğu bir ilçe hedefine yürüyen hizmet anlayışıyla durmadan çalışıyor. İlçe ve ilçe halkının yarınları için projelerimiz hız kesmeden devam edecek.