İlçemizdeki kadınlarımızın sosyal hayata kazandırılması amacıyla Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından hazırlanan program ve Belediyemizin organizasyon desteği ile Şanlıurfa iline gezi düzenlendi.

Yaklaşık 100 kadın katılımcının iştirak ettiği gezide Şanlıurfa ilinin; balıklı göl, peygamber kabirleri, türbeler gibi tarihi ve turistik yerleri gezilerekbir de sıra gecesi organize edildi.Yöreye özgü lezzetlerin de sunulduğu gecede katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı.

Dicle Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yapılan bu gezi faaliyetleri ile hem Dicleli bayanların değişik kültür ve yerleri görmesi sağlanmakta hem de Dicledeki bayanların sosyal hayata katılımının artırılması hedeflenmektedir. “ dedi.