Dicle’de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Dicle Belediyesi, Dicle Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü koordinesinde farklı dallarda düzenlenen turnuvalar; toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyerek hem çok sayıda branşta hem de geniş bir katılımcı yelpazesi ile gerçekleştirildi.

“Turnuvalarda Toplumun Her Kesimi Bir Aradaydı”

Liseler ve ortaokullar arası Futbol, Voleybol, Masa tenisi ve Satranç turnuvaları -Kurumlar arası Voleybol turnuvası - Tüm vatandaşları ve Kurumları kapsayan Halk Futbol Turnuvası şeklinde yapılan etkinlikler, Askeri, polisi, esnafı, memuru, vatandaşı, halk ve köylüsüyle genç yaşlı toplumun her kesimini bir araya getirdi.

“Turnuvalarda Keyifli Anlar Yaşandı”

Maçlarda oyuncular kadar izlemeye gelenler de eğlenceli anlar yaşadı. Gerek coşkulu tezahüratlar gerekse oyuncuların centilmenlikleri ile turnuvalar sevgi ve barış içinde geçti. Zaman zaman yaşanması muhtemel gerginlikleri bile karşılıklı anlayışla aşan oyuncular izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

“Dereceye Giren Takımlara Ödülleri Verildi”

Kıyasıya bir mücadele sonrası kazanan takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ ve beraberindeki kurum amirleri tarafından verildi. Katılımın ve seyirci desteğinin yoğun olduğu turnuvalarda en büyük ödül hiç şüphesiz oradaki heyecana ortak olarak atmosferi solumaktır.

Yaz boyu devam etmesi beklenen turnuvalar şehrin çehresinde ve bu coğrafyada meydana gelen normalleşmenin de hiç kuşkusuz en büyük göstergesi.