Dicle Belediyesi olarak, ilçenin dört bir yanında bir hizmetin yanı sıra, asfalt serim ve yama çalışmalarına aralıksız devam ederken, bir yandan da mahalle, cadde ve sokaklarda kaldırım, bordür, orta refüj, kilitli parke çalışmalarını sürdürüyoruz.

Görevi devraldığımız günden bu yana gerçekleştirilen çok sayıda projeye bir yenisi daha eklenerek, Eski Hani Yolu yenileme çalışmaları tamamlandı. Yolun; ilçede yoğun kullanılan güzergâhlardan birisi olması sebebiyle, yenilenen Eski Hani Yolu, eski halinden sonra yeni halini görenlerde hayranlık uyandırıyor.

Dicle Belediyesi olarak şehri baştan aşağı yeniliyoruz. Önümüzdeki günlerde, yine vatandaşlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu konular başta olmak üzere yeni projelerle her sorununda yanlarında olmaya devam edeceğiz.