Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak projesiyle başlatılan Dicle Tiyatro Günleri devam ediyor.  Dicleli öğrenciler; sanatsal etkinlikler kapsamında tiyatro ile buluştu.

Ünlü oyuncuların yer aldığı Hikâye-i Kaymakam Oyunu; bir kaymakamın başından geçen olayları trajikomik bir dille anlatılırken hem güldürdü hem de düşündürdü.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sergilenen ve İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Alparslan KILIÇ’ın bizzat izleyerek katılımda bulunduğu tiyatro gösterimi;  çok sayıda öğretmen ve öğrenci tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Belediyemizin öncülüğü ve katkılarıyla; öğrencilerin sosyal ve sanatsal yönlerinin gelişimini amaçlayan etkinlikler ilerleyen zamanlarda da devam edecek.