İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ; göreve geldiği günden bu yana ilçede ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyor. Hedeflerinin ilçenin girişiyle çıkışıyla ilçede tam bir orman havası oluşturmak olduğunu belirten Sayın Alparslan KILIÇ, her ağaç dikiminde olduğu gibi yine ağaçlandırma çalışmalarının bizzat başındaydı.

Ergani Caddesinden sonra Hani Yolu Caddesinin de kaldırımlar ve orta refüjün baştanbaşa ağaçlandırılmasıyla yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 15 Temmuz Şehitler Parkı, mezarlık, Ergani ve Hani Yolu caddelerine dikilen yaklaşık 5.000 adet alev ağacı, oya ağacı, İran çamı ve mavi selvilerle ilçemiz günden güne güzelleşmeye devam ediyor.