İlçemiz genelinde başlatılan temizlik çalışmaları ile ilçemiz baştan aşağı dezenfekte ediliyor. İlçe genelinde bulunan çöp konteynerlerinin pis kokmaması için Belediye temizlik işleri ekiplerimiz tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarla çöp konteynerleri dezenfekte edilerek, koku giderici solüsyonla temizleniyor.

Konteynerlerin kötü koku yaymaması için merkez mahallelerde gerekli önlemler alınarak ilçemizde bulunan tüm çöp konteynerleri önce dezenfekte ediliyor daha sonra koku giderici sıkılarak konteynerlerin kokması önleniyor.

Yapılan bu uygulama sayesinde ilçemiz konteyner kaynaklı oluşacak kokulara ve sineklere karşı sürekli olarak korunmuş olacak ve daha temiz bir çevre için çalışmalarımız devam edecek..