TBB’DEN BELEDİYEMİZE EKSKAVATÖR HİBE EDİLDİ

Başkanımız Felat Aygören’ in daha önceden 7 m3’lük yol süpürme aracını Belediyemiz hizmetine kazandırmasından sonra Başkan Aygören yoğun çabaları ve görüşmeleri neticesinde Belediyemiz, iş makinesi parkına yeni bir iş makinesi daha eklendi. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından, Dicle Belediyesine 22 tonluk paletli Ekskavatör hibe edildi. Dicle ilçemizin tüm mahallelerine hizmet verecek olan yeni iş makinesi için anahtar teslim töreni yapıldı.

Başkan AYGÖREN, ’’İlçemizde belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere eksikliğini hissettiğimiz paletli ekskavatöre Türkiye Belediyeler Birliği'nin hibe etmesiyle teslim aldık. İlçemizin coğrafi yapısı ve kırsal mahallerimizde yaşanan ulaşım sıkıntıları nedeniyle yeni yolların açılması için ihtiyaç duyduğumuz iş makinasının Dicle Belediyemize kazandırılmasında emeği geçen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Sayın Fatma Şahin Hanımefendiye, teşekkürlerimi sunuyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.