Bir süredir yapılan çalışmalarla ilçenin çehresinde eskiden eser kalmadı ancak şehri yenileme çalışmaları her geçen gün yeni projelerle hız kesmeden devam ediyor.

Ergani Caddesi asfaltlama ve Hani Yolu Caddesi yol yapımı çalışmalarında sona gelindi. Kalıcı ve köklü projelerle yolu, caddesi, sokağı, kaldırımı, parkı, suyu, kanalizasyonu, yas evi, camisi, okulu ve daha birçok alanda yapılan çalışmalarıyla ilçe baştan aşağı yenilendi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan KILIÇ yaptığı açıklamada; ”Geldiğimiz nokta elbette bizi onurlandırıyor ancak çalışmalara sanki yeni başlamışçasına taptaze projelerle yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda durmak yok, Dicle’nin yarınları daha da aydınlık olacak.” dedi.